top

 

Lorem Ipsum is simply dummy text

From: Bjarke M. Christensen, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 13-02-2007

Jeg skal lave installationer til mit nye gas komfur i min Maxi 999. Men jeg ved ikke hvilken vej gas røret er ført fra ankerbrønden til pantry på de både der har haft gas fra værftet.

Jeg har et par foto's af hver ende af installationen på to andre både:

- men hvilken vej skal det føres gennem/bag kistebænkene? Jeg vil helst før det samme vej som det er lavet fra originalt, med mindre I har dårlige erfaringer med dette.

Forklaringer, beskrivelser og/eller fotos modtages med tak.

Bjarke


From: Bjarne Westerberg, e-mail: bjarne.westerberg@get2net.dk
Date: 09-03-2007

Hej Bjarke

Jeg har netop, i forbindelse med renovering af vores nyindkøbte 999´er, installeret gas. Der var spritkomfur og ovn tidligere.

Gasflaskerne står i kistebænken på hylden i en trækasse med plads til 2 flasker. Gummislangen herfra går op til en lækagetester og igennem skottet oppe i øverste bagbordshjørne og ind i forkahyttens skab lige under dækshøjde. Selve kobberrøret ligger i et elektrikerrør. Det er meget lettere, så skal man ikke tage hensyn til skotgennemføring og det bærer sig selv uden fatsgørelser. Elektrikerrøret går så ind i hovedkahytten, stadig lige under dækket, og hen til en lille meter før skot til køkken, hvor der er lavet en sløjfe (lovpligtigt). Her kører det så ned inde i skabet og kører igennem skottet og ind bag køleboksen, ud under opbevaringsrummet bag komfuret rundt og monteret med afbryder på væggen agter for komfuret.

Div. materialer og komfur har jeg købt hos netbaad.com, der yder god service.

Jeg har iøvrigt renoveret specielt pantryafdelingen med ny bordplade, stål bag vask osv. Hvis det har almen interesse kan jeg, når det er færdigt, lægge noget ud på siderne.

msh Bjarne W

Det siger vores medlemmer