top

 

Vantforstærkere

From: Gitte Olsen, e-mail: migi@mail1.stofanet.dk
Date: 28-02-2004

Hej

Vi har en maxi 77 fra 80, vi har det problem at vanterne der går igennem kahyt og skrog er utætte. Er der andre der har oplevet dette og hvad er løsningen på problemet .

Venlig hilsen Gitte "MIGI" SHS.


From: Bjarke M. Christensen, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 28-02-2004

Ja, det er en af mine også.

Men inden du konkluderer dette, skal du være sikker på det ikke "bare" er kondensvand, fordi vante "stangen" (Tie-rod) er meget kold.

Er du sikker på den er utæt i dækket, så skal den jo tætnes. Det gøres ved at fjerne beslaget, rense og montere i nyt tætningsmateriale. Det bedste tætningsmateriale er Sikaflex, som du kan købe i bådshoppen (husk den rigtige farve, da det vil kunne ses).

Jeg kan ikke helt huske det på en 77'er, men på min Magic kan dette kun klares nu hvor masten er taget af, idet det er hele beslaget i dækket der skal tages af.

Bjarke


From: Håkon, e-mail: hfjareide@c2i.net
Date: 29-02-2004

Hei! Jeg har demontert alle mine vantforsterkninger. De var meget rustne. Men det var rundt vantfestet gjennom teak bjelken(mellom skapene) ingen form for tettningsstoff. Det andre hadde rester av hart tettningsstoff. Jeg skal demontere og tette alle min efester med Tec7. Så regner jeg med at det blir tett en god stund.

mvh Håkon


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer