top

 

ADVARSEL, slanger til lænseporte

From: TOM JENSEN, e-mail: tomjensen123@get2net.dk
Date: 22-03-2003

Kære MAXI ejere (95'ere).

Da jeg sidste sommer pludselig oplevede at ventilen under vasken på WC-rummet pludselig ikke kunne lukkes på vej over Østersøen, (den blev drejet over, da jeg skulle lukkede den, som jeg så ofte har gjort, med utallige omdrejninger, jeg så for mig vandet fosse ind i båden, men puha jeg slap med skrækken) besluttede jeg at få skiftet alle mine gamle bronzeventiler til rustfrit på min Maxi 95, NR 348 årgang 1976. Jeg fik nærmest et chok, da jeg skulle afmontere slangerne til lænseportene i cockpittet.

Ved at slå let på dem med en stor skruetrækker ( i okt. måned 10 gr. varme) nærmest splintrede de, som om det var glas. Jeg taler om de grønne slanger med riller, som giver udtryk af, at de er forstærkede, der er ikke noget metal i dem!. Jeg tænker på, at det ofte er sket at ankeret er kommet lidt hurtigt ned i kistebænken! Jeg vil anbefale at slangerne som minimum skiftes ud.

Hvis du stadig er på land, så skift ventilerne med det samme, der er langt nemmere end man tror, -og samvittigheden har det langt bedre. MAXI hilsen Tom Jensen


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer