top

 

Nybegynderne

From: Jette Strømsted & Jan Olsen, e-mail: jette.stromsted@oce.dk
Date: 06-05-2004

Hej

Vi har set jeres hjemmeside MAXImalt og syntes den er rigtig god.

Vi er nybegyndere hvad sejlbåd angår og påtænker at købe en Maxi 77. Er der nogle ting man skal kikke meget efter når man køber en sådan sejlbåd???

på forhånd tak

Venlig hilsen Jette Strømsted & Jan Olsen

Svar ønskes sendt til E-mail jette.stromsted@oce.dk


From: Bjarke M. Christensen, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 07-05-2004

Maxi 77  er et rigtigt godt valg som begynderbåd. Det er en god og tryg båd for begyndere og alligevel rimelig velsejlende. Det er ikke en tilfældighed, at der er solgt næsten 4000 af den slags.

Hvis det er Jeres første køb vil jeg anbefale at få en sagkyndig til at gennemgå båden inden i handler; eller evt en god garvet 77 sejler.

Ud over alle de "normale" ting man skal checke ved et sejlbådskøb (vedligeholdelsesgrad, sejl, rig, skader, bund osv), så er der specielt to ting man skal være opmærksom på ved 77'eren:

1: Modelnummeret. Der er lavet mange ændringer gennem de 10 år 77'er blev bygget. Vær opmærksom på ikke a købe en for gammel båd uden at dette er reflekteret i prisen. Jeg ville ikke købe en med nummer under 700.

2: Båden skal enten have Tierods  monteret fra fabrikken (fra modelnr. 2507) eller have dem eftermonteret. Hvis de er eftermonteret for sent kan båden have fået skader rundt om vanterne i dækket. Check for sprækker og knasende dæk omkring vantebeslaget i dækket. Check også ruderne ser ud til at have været utætte.

Bjarke


From: Per Sandholdt, e-mail: odsvej10@stofanet.dk
Date: 25-05-2004

Hej Nybegynder

Vi købte vores første båd en maxi 77 for 4 år siden. Båden har Indenbords motor, det har vi været meget glade for, motoren har givet os en utrolig tryghed, men det kan også blive en dyr fornøjelse. Vi er utrolig glade for båden, og den har til fulde indfriet vores forventninger, og den er økonomisk overkommelig, både at eje og vedligeholde.

Vi ligger i Helsingør, er i velkommen til at komme med ud og sejle en aften, så vil vi fortælle lidt om vores oplevelser og erfaringer med Maxi 77.

Med venlig hilsen

Per Sandholdt

Maxi 77 nr. 3165


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer