top

 

Kat ombord

From: Sidse , e-mail: viggofm@post10.tele.dk
Date: 30-11-2005

Vi har fået en dejlig kat, som vi gerne vil have med ud at sejle sommeren 2006. Til den tid er den ca. 1 år, og vi vil gerne høre, om der findes erfaringer på området? Skal den have sele på m.v.? Har nok vores tvivl, om hun vil finde sig i at få sele på, da hun jo - som alle katte - er meget selvbevidst, adræt og holder meget af frihed! Da vi synes, det er synd at "opbevare" hende i en kattepension, vil vi gøre forsøget, men er naturligvis også bekymrede for, at hun skal falde over bord, blive væk i en havn og andre rædsler man kan forestille sig.

Håber på svar.

Venlig hilsen 
Sidse


From: Brian Grand, e-mail: bdgrand@mobilixnet.dk
Date: 30-11-2005

Vi adopterede en "møg" kræ af en kat for 3 år siden, og da vi også har en sejler hund samt 2 børn i en Maxi 77 var det med lidt bekymring vi drog af sted på sommertogt.

Det lykkedes dog i sidste øjeblik af få hunden afsat et par uger hos bedsteforældrene så vi kunne koncentrere os om katte dyret..!

Normalt er hun en MEGET aktiv ude kat som vi kun ser til spise og sove tid, så man når at gøre sig mange tanker desangående ( i en 77'er)

Men alt tvivl til skamme, hun hygge-sov i ungernes køje i ALLE 2 uger - leger som en killing med sit legetøj om aftenen, og benytter kattebakken om natten. Hun er super søstærk og var absolut ingen hæmsko for ferien. Vi medbringer en lang line til gå ture men det gider damen ikke - ej heller det med redningsvesten, hun kommer kun op i cockpittet når vi ligger i havn og er først i år begyndt at vise nysgerrighed for det der sker oppe på land, så til næste år bliver det med katte linen nok aktuelt.

I år havde vi så både hund og kat med ombord , absolut ingen problemer. Vi har flere bekendte der sejler rundt med katte ombord, og det er de samme positive historier de vender tilbage med.

Med Venlig Hilsen,

Brian.


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer