top

 

Erfaringer med MAXI 800

From:  Henrik Madsen, e-mail: hamsh@worldonline.dk
Date: 13-08-2002

Er der nogle der har erfaringer med MAXI 800 ? Jeg tænker på priser, svagheder samt sejl egenskaber.

På forhånd tak.

Henrik Madsen


From:  Erik Bjørn-Larsen, e-mail: ebl@post5.tele.dk
Date: 19-02-2003

Hej
Jeg har haft en Maxi 800 i 9 år, og vi er stadig glade for den.

Vi sejler tursejlads, og ikke kapsejlads, så jeg kan ikke sige ret meget om hvor hurtig den er os sådan noget. Jeg føler dog at den kan sejle de fleste i den størrelse op. Såmænd også nogen der er større. Sidste år fik jeg syet gennemgående sejlpinde i storsejlet – det skulle jeg have gjort fra start. Vi har rullefok, og rigget alt ned i cokpittet, så jeg kan sagtens sejle båden alene, hvad jeg ofte gør.

Båden er rar at opholde sig i. Badeplatformen bruges til alt muligt, som at rense fisk på, skrælle kartofler og anden madlavning der sviner indenbords, og så til at bade fra selvfølgelig. Ved marinaer med lave flydebroer ligger vi med hækken til, så kan vi sidde mageligt og grine, når de andre er ude at klatre for at komme til og fra borde.

Det er skønt med en kølbåd med så lille dybgang. Vi sejler tit steder hvor det er umuligt for alle andre sejlere, og på fjordene er dette vigtigt.

Alt i alt har vi været meget glade for bekendtskabet som du kan se.

Eneste klagepunkt er en for dårlig grundbehandling af kølen, der får rusten til at komme frem. Det er nok mest et kosmetisk problem, men det irriterer mig når den er på land.

Med venlig hilsen
Erik Bjørn-Larsen
Charnille

Assens


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer