top

 

Rulleforstag fra Plastimo

From:  Peter Laursen, e-mail: peter.th@laursen.mail.dk
Date: 13-10-2006

Hej

Har nogen længere tids erfaring med rulleforstag fra Plastimo. Der er jo en betragtelig prisforskel på Plastimo og feks.Furlex. Jeg skal vælge en rulle til min Maxi 33, og ved ikke rigtigt hvad jeg skal vælge, og hvor køber jeg det billigst.??

Med sejler hilsen 

Peter Laursen 

Maxi 33 nr.815 MissMaja lll


From:  Knud og Kirsten Jensen, e-mail: koj@tdcadsl.dk
Date: 30-10-2006

Hej Peter

Jeg har et rulleforstag til salg som kan bruges til din MAXI 33. Typen er Harken MKII Unit 1 årg.2001 som har været brugt på en luffe 37, længden er 12,40 m som kan afkortes. Prisen er 8.500 kr. Jeg mener selv at Harken er det bedste rullesystem.

Hilsen Knud Jensen 

Tlf 75538110 


From:  Per Hald, e-mail: perhald@mail.tele.dk
Date: 06-11-2006

Hej Peter.

Du spørger ind til Plastimo rulleforstag! Køb bare sådan et. Jeg har i foråret udskiftet min gamle Heller 26 med en Maxi 95, det oprindelige rulleforstag var knækket flere steder og fungerede ikke længere hensigtsmæssigt så jeg besluttede at inverstere i et nyt. På min gamle Heller havde jeg Furlex men prisen var noget pebert, jeg havde set at www.Netbaad.com havde Plastimo til næsten 1/3 af Furlex pris. Fler i Kalundborg sejlklub havde Plastimo så jeg spurgte mig frem hvordan de var tilfreds med deres, og nåede frem til, at jeg roligt kunne købe et, og det har jeg absolut ikke fortrudt. Jeg vil faktisk våge den påstand, at det glider lettere end Furlex, ihertfald er min nuværende 35 m2 genua lettere at hale hjem og rulle ind end min "gamle" Hellers 22 m2. og så skal den jo også kun holde en 3.del af et Furlex tid. Så !!!

Og så er det super nemt selv at montere på det gamle forstag, og anvisningen er let og til at forstå.

Hilsen Per Hald

Ps. Furlex'en var et nyt jeg købte og fik monteret af sejlmageren.


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer