top

 

Køb af sejl i udlandet

From:  Michael Moreau Jørgensen, e-mail: moreau@adslhome.dk 
Date: 23-11-2006

Køb af sejl i udlandet.

Er der nogen der har erfaring med køb af sejl i Bla. Polen jeg har hørt der skal være mange penge at spare, det kunne være spænende at høre om der er nogle der har prøvet og Evt. Adresser.

MVH

Michael Moreau Jørgensen

Maxi 77 Sajo af Jyllinge


From:  Bjarke M. Christensen, e-mail: Bjarke@grevestrand.dk
Date: 23-11-2006

Jeg har købt en Genua hos Boding i Sverige, som vist nok får dem syet længere væk. Jeg var meget glædeligt overrasket over kvaliteten. Jeg prøvede også at kontakte leverandører længere væk (inkl Polen), men fik en rodet behandling, der gjorde mig utryg. - så jeg valgte kompromiset og sparede stadig en hel del penge.

Bjarke


From:  Johannes Künkel, e-mail: kuenkel.baeckman@telia.com
Date: 02-12-2006

Hej! Läser med stort intresse MAXIMALT, äger sedan 3 år tillbaka en Maxi95-fantastiskt vilken båt i alla avseenden!

Rullgenuan var urblåst, jag funderade på en ny och undersökte marknaden. I den svenska tidskriften "Praktiskt båtägande" (en tidskrift som jag varmt rekommenderar) fanns en uppställning och jämnförelse mellan olika leverantörer. Av olika anledningar, mest för prisets skull fastnade jag för LEE-SAILS med representant B E-Marin i Stockholm. Efter div. korrespondans om kvalité och mått beställdes seglet och levererades enl. överenskommelse. Jag har seglat med det hela denna sommar och är helt belåten med det. Priset inkl. frakt och moms stannade vid 11.800 SEK. REKOMMENDERAS! Kontakta: BE-Marin via e-mail: info@bemarin.se.

Vänliga segelhälsningar från Maxi95 nr. 530 Johannes Künkel, Öland


From:  Christian Hangel, e-mail: christian@hangel.dk
Date: 10-12-2006

Jeg har også haft gode erfaringer med en fok til min Fenix fra Boding segel, en triradial skåret crusing laminat fok kostede det samme som North skulle have for en standart fok…., derudover er der ligeledes i Sverige http://www.segelochbat.se/ der er lidt billigere, og som syr alt i polen.

Christian Hangel, Fenix 981, Mammamut.


From: Morten Snede Larsen, e-mail: dsfmobil30@post.tele.dk
Date: 11-03-2007

Jeg har købt nye forsejl hos Zar-sail til min Maxi Fenix. Jeg købte en rullegenua på 21m2 syet i Wide Radial Cut i en Contender Dacron Crusing dug (270 g./m2) og med UV-filter til 7.800 kr.og et Furlex 100S system til 8.975. Jeg synes generelt, jeg har fået meget sejl for pengene, men man skal selvfølgelig selv sætte Furlex’en på. Dog er det ikke helt så godt som med den gamle mylar-genua med hægter fra North Sails, men sammenligningen er måske heller ikke helt retfærdig. Til vores sejlads er det tilfredsstillende. Fik senere lavet en selvslående rullefok til omkring 4.500 kr., som jeg har været rigtig glad for.  Leveringstiden var ca. 4 uger.

http://www.zar-sails.dk/index.html.

Mvh Morten

Helena af Ishøj

D-590


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer