top

 

Lorem Ipsum is simply dummy text

From: Holger Hamann, e-mail: holger.hamann@image.dk
Date: 14-01-2007

Min Fenix og jeg er generelt rigtig gode venner, men til tider kan jeg alligevel blive lidt træt af den - i ryggen, for at være helt præcis. Jeg savner en rygstøtte bagtil, når jeg sidder ved roret time efter time.

For et par år siden så jeg en løsning på problemet med det store "hul", der er mellem Fenix'ens agterpulpit og bådkant: Den pågældende Fenix havde fået monteret et formpresset, ca. 15 cm bredt bræt af finértræ som rygstøtte midt imellem og parallelt med agterpulpitten og bådkanten. Desværre fik jeg ikke noteret bådnavn m.v. Derfor vil jeg meget gerne høre fra nogen, der ligger inde med en skabelon til nævnte ryglæn eller har andre ideer til at forbedre ergonomien i et Fenix-cockpit.

På forhånd tak.

Holger Hamann
Vallensbæk

From: Michael Dreier Pedersen, e-mail: michaeldreier@mail.dk
Date: 20-01-2007

Hej Holger.

Jeg har haft problemmer med ryggen når jeg sejlede i mange timer i min Magic. Jeg har købt en: Ergonomisk korrekt udformet cockpit hynde. Det hedder den i kataloget. Den er lidt dyr, men fik mine på tilbud, men der er snart messe, så det kan være man kan få et godt tilbud. Jeg er meget glad for mine ,og hynden er skridsikker, så den ikke glider selvom båden krænger og der er vådt på bænkene. Jeg synes de er alle pengene værd. Jeg har ikke haft noget med ryggen siden.
Mvh
Michael Dreier Pedersen
Nyborg

Det siger vores medlemmer