top

 

Maxi 84, revne i ror

From: Morten Clausen, e-mail: morten.clausen@c.dk
Date: 29-10-2007
I forbindelse med afskrabning af gammel bundmaling opdagede jeg en revne på begge sider af roret, - lige over nederste beslag. Jeg har vedlagt billeder som jeg håber kan tydeliggøre et evt. problem. Er der nogen der har har haft samme oplevelse, og hvordan forholdt de sig dette? - og hvordan udbederede de dette? Er der en fagperson i maxiklubben jeg kan rådføre mig med. Håber der er bistand at hente fra de mange MAXI ejere.

Med venlig sejler hilsen Morten Clausen, Liv af Frederikssund ( MAXI 84 D419)


From: Ib Grønkjær Jensen, e-mail: ib.g.jensen@privat.dk
Date: 19-11-2007

Jeg har for flere år siden (ca. år 1992) hørt om en maxi 84, hvor roret brækkede af lige under beslaget. Roret brækkede der hvor du viser revnerne. Jeg har selv haft en maxi 84, men roret på den fejlede ikke noget. Roret på 84eren har ikke indlagt jernafstivning, og så vidt jeg husker er det ikke udført i glasfiber men et tilsvarende plast produkt. Den 84er hvor roret brækkede var et byggenr. omkring nr. 100. Skaden på dit ror skal efter min mening tages seriøst og alvorligt. Du skal have en professionel til at reparere det eller som det nemmeste og måske det bedste, - køb et helt nyt.

Med venlig hilsen,

Ib Grønkjær Jensen,

Maxi 999, Rivalen af Vilsund


From: Morten Clausen, e-mail: morten.clausen@c.dk
Date: 20-11-2007

Hej

Tak for svaret omkring revner i roret på MAXI 84, selv om det er nedslående (fordi det koster mange penge)

Vi er selv nået til samme konklusion, - enten skal roret udbedres af en fagmand, eller også køber vi et nyt. Vi vil ikke bumle rundt ude på Kattegat i grov sø og rigelig vind, og samtidig spekulere på om roret nu holder.

Er der nogen der har prøvet at få deres ror udbedret?

Er der fagpersoner der kan anbefales?

Er der nogen der har erfaringer med køb / levering og montering af et nyt ror?

Med venlig hilsen

Morten Clausen

Liv af Frederikssund, MAXI 84, D 419


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer