top

 

Mastefod, Maxi 87

From: Hans Olsen, e-mail: ho@vejen-net.dk
Date: 12-03-2008

Hejsa,

Jeg har netop afmonteret maste foden på min Maxi. Jeg må desværre konstatere at den er rigtig meget galvanisk tæret, så meget at jeg er glad for jeg fik den kikket efter. Den er blevet meget svag, porøs og revnet. Pakke materialet er så at sige tørret væk. Jeg tror den ville bryde sammen indenfor et par år max.

Jeg er ved at få lavet en ny hos en maskinfabrik. Den er noget kringlet at få tegnet og fremstillet. Da der indgår 10,6 kg. alu er den ret dyr at få lavet. Men det ville blive betydelig dyre hvis den kollapsede.

Med venlig hilsen
Hans Olsen

From: Thomas Worm Jensen, e-mail: maw@webspeed.dk
Date: 08-04-2008

Hej Hans.

Er det den sorte (Briand) mast du har? For hvis det er en mastefod til en sådan, så er der nok flere der er interesseret i at vide hvad den kostede, og hvor man kan få den lavet. Du må jo have givet dem formen. Kan du afsløre de nærmere detaljer?

From: Michael Olsen, e-mail: olsen@mad.dk
Date: 31-05-2008

Hej alle

JA!

Vi går allesammen og opfinder "den dybe tallerken"...

Jeg har også lige fået fremstillet en masefod til min Maxi 87 fra 76 dog kun en halv mastefod... da overdelen sagtens kunne bruges dog fræset fri for corresion, herefter er den boltet sammen med den nye del der er blevet fræset til min båd...

Det kunne være smart om vi ikke sammen her fik fat i en maskinfabrik med en CNC fræser der havde fået målene og man så der kunne få en ny mastefod...

En der har fået lavet en ny ku jo evt formidle at denne blev videregivet til salg...

Mvh - Michael

Det siger vores medlemmer