top

 

Maxi 77 - lovlig gasinstallation

From:  Henrik Strobel, e-mail: cfs10725c@post.cybercity.dk
Date: 18-04-2002

Hej Maxi'er 
Er der nogen der har opskriften på hvordan man laver en lovlig installationaf en 2 kg (alt.4 kg)gasflaske i en Maxi 77 ?? Hvor placeres den bedst og hvor laver man udløb fra den beholder gasflasken skal monteres i? Gode råd udbedes.

Det emne der allerede findes på "Diskussionen" er rent faktisk lavet i en Maxi 84

Med venlig hilsen 
Maxi 77 - nr. 3716. Henrik Strobel 4492 3875

From:  Kim Dupont , e-mail: dupontauto@tdcspace.dk
Date: 19-04-2002
Hej Henrik 
Jeg så din Mail på diskussion ang. gasinstallation i en ´77er. Jeg har selv mont. i vores sidste vinter,som følger:

2kg.gasflaske i en spand med afløb og låg i bagbords kistebænk afløb ud igennem skroget lige over bunden i kistebænken, slange fra gasflaske regulator op til lækagetester mont på væg i kistebænken, derfra 8mm kobberrør ind til pantryet hvor jeg har mont stophanen i det forreste lille rum i pantryet under det lille firkantet låg nemt at lukke for gassen igen! derfra er jeg så gået videre med gasslange ud til gas apparatet.

Du kan købe et gas start mont. sæt til ca 700,00kr. hvor der ligger det meste af hvad du skal bruge -kobberrør og et par spændebånd, husk at lave en sløjfe på kobberrøret så det kan arbejde med temp.svingningerne. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig .

Med sejlerhilsen 
Kim Dupont 
Kimberley Ishøj

From:  Yvonne & John i Nyboder, e-mail: schnell@post11.tele.dk
Date: 24-04-2002

Omkring installation af gas o.l. kan jeg henvise til firmaet Kjøller i København - de kan svarere på alle spørgsmålene - prøv deres hjemmeside på www.kjoeller.com

Med venlig hilsen 
John W. Christensen 
MAXI 87

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer