top

 

LDårlig agterstagsbefæstning i Maxi77

From: ole ellegaard, e-mail: oleell@hotmail.com
Date: 07-04-2005

I min Maxi77 nr. 3012 har jeg konstateret at den indvendige laminerede? metalplade øverst i kistebænken som befæster agterstaget er kraftig tæret. Udvendig sætter agterstaget fast i et rustfrit beslag sammen med agterlanternen (fæstnet med 4 mindre bolte til den indvendige metalplade).

Har andre oplevet det samme? Har nogen anbefalinger til en reparation, så problemet ikke opstår igen? Kan den indvendige plade købes i et rustfrit materiale som en standardvare? Bør der være yderligere forstærkninger ved agterstaget?

Mvh. Ole Ellegaard, Odense 

From: Søren & Line, e-mail: s.l.lykke@mail.tele.dk
Date: 10-04-2005

Jeg har lige været igennem det samme. På årgang 76 produktionsnummer 2107 var der ganske enkelt lagt en tyk galvaniseret jernplade under agterstagsstrammeren på indvendig side. Da jeg skulle skifte ledningen i agterlanternen faldt pladen fra hinanden - rustet op. Den gamle plade havde ikke været støbt ind i glasfiber men bare lagt under. Jeg kunne se hvor stor pladen havde været og fik den lokale rustfri smed til at producere en ny. Husk at få boret hullet til ledningen stort nok. 

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer