top

 

Hulkehl beslag

From: Mogens C. Jensen, e-mail: m_christ@worldonline.dk
Date: 10-05-2007

Jeg har et stort problem med lukning af hullet ved hulkehlen på masten på min maxi 77, som jeg håber andre har løst. Jeg har bestilt en Zippack til storsejlet ( Lazyjack system med pose)men skal nu have lukket åbningen på masten ved hulkehlen, den åbning hvor man putter slæderne til sejlet ind.

Grunden er, at sejlet nu skal gå så langt ned mod bommen som muligt, og skal derfor forbi åbningen ved nedtagningen uden at falde ud. Jeg har talt med John Mast der mente at L23 klubben havde løst problemet. Har også været inde på deres hjemmeside og set et smart beslag, delt i to, så slæderne kan køre ned, forbi beslaget.

Er der nogen der har løst dette problem, nogen der har tegning til beslag, eller andre gode ideer til hvordan det løses? Det skal jo kunne tages af når sejlet skal af efter sæsonen. Håber en kan hjælpe, evt. kender navnet på en god smed ?

Med rigtig god sejlerhilsen. 
Mullemor af Ishøj Mogens C. Jensen tlf. 36 75 55 15 mobil 23 45 25 02

From: Jørgen Mørup, e-mail: moerup36@yahoo.dk
Date: 22-05-2007

Til Mogens og Maxiklub

da jeg købte min maxi 77 sad der et par plane "dæk" plader over hullet, det var ikke godt nok, da man ikke kunne hejse sejlet, uden at hjælpe til oppe ved masten. -- så fik jeg lavet nye beslag  -  rustfri plade bukket 2 gange og derefter savet og filet til så de passer ned i udfræsningen omkring hulkehlen i masten. - og boret huller igen som de gamle, så de passer mine huller, der er  M8 - og det er alt for stort!!! M5 er nok.
se billederne.

med venlig hilsen Jørgen 

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer