top

 

Barberhal på MAXI 77

From:  Kim Olsen,   e-mail: Kim.Olsen@dk.dsv.com
Date: 01-09-2008

Jeg har i denne sæson fået udstyret min MAXI 77 med spiler + udstyr, og det fungerer rigitg fint. Jeg har dog et spørgsål omkring barberhal. Jeg har været meget i tvivl om hor jeg skulle sætte disse. Scepteret til søgelænderet bagerst synes jeg sidder for langt tilbage. Det forreste er udelukket. Der er jo ingen "skvatliste" på en MAXI, så jeg har indtil videre sat blokken til barbehalet i øjet ved forreste vant. Hvor har I andre det til at sidde? Har I lavet en øjebolt eller?

Har i øvrigt fundet super billigt HARKEN udstyr på  www.marine.com En amerikansk hjemmeside hvor priserne på HARKEN er 50-60% under herhjemme. HUSK dog at der løber told (ca2%) + fragt og moms på. Bemærk at der også beregnes moms af fragten. Bedst til blokke og lign, som har en høj værdi og lille vægt.  

Jeg har dog fået en til at tage varer med hjem til míg sidste år, og i år fik jeg det sendt til en adresse i New York, hvor jeg kunne få det hjem uden moms.
Det er ikke normalen, men kender I nogen i USA er inderigsfragten meget billig. Fik sendt 1kg fra Florida til New York for DKK 60,-

Mvh 
Kim Olsen  
Silkeborg
From: Bjarke M. Christensen,   e-mail:  Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 02-09-2008

Tillykke. Maxi 77 bliver en helt anden båd med spiler.
Den 77'er jeg har gastet på ved kapsejladser, havde blokkene til barberhalene monteret i lønningsbeslaget ved vanterne. Det sidder jo ca midt mellem de to sceptre.
Ja, Harken er rigtigt billigt i USA. Har selv købt lidt når jeg har været derovre.

Bjarke

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer