top

 

Kompas i Maxi 77

From:  Philip Jensen,   e-mail: PHJ@esh.dk
Date: 14-11-2008

Jeg har set flere maxi 77´er, der har monteret kompasset i en lille kasse, der sidder under det ene trin i cockpittet. Hvor køber man den kasse henne? Og er det en go´ idé at sætte kompasset der.

Hilsen
Philip
From:  Kim Olsen,   e-mail: kim.olsen@dk.dsv.com
Date: 26-12-2008

Da jeg købte min MAXI 77 var der allerede monteret kompas som du beskriver. Det er blot nogle teak plader der er savet til og tilpasset ”trin brædtet” som man bruger til at komme på dæk.
Jeg synes det sidder rigtig fint her. Godt beskyttet og nemt at aflæse.
Jeg har taget et par billeder. Desværre med mobil og taget under min vinter presenning, så det er desværre ikke bedste kvalitet. Håber det kan bruges
        
mvh 
Kim Olsen
MAXI 77 “Julphine” af Silkeborg
From:  Andy,   e-mail: grandoldman@gmail.com
Date: 28-02-2009

Du har helt ret, der findes en støbt kasse der passer ... 
Den hedder sådan her i Sverige:  Kompasskonsol BB+SB-sida(glasfiber 695:-/st
Du finder listen her:  http://www.maxispecialisten.se/index.html og så i 2. vindue hvor der står 'prislistor' og der vælger du 'Maxi 77' og så står de under 'övrigt'.
Kursen på svenske kr. er ca. 0,65 så prisen bliver lidt over 450 kr. plus fragt.. som nok ikke er ret meget mere end i Danmark.

Hilsen Andy
Maxi 77 byggenr. 3012
From: Poul Weber,   e-mail: Poul.Weber@regionsyddanmark.dk
Date: 02-03-2009

Hej 
Passer den helstøbte kasse med trin og til indbygning af kompas fra Sverige i de montagehuller som standardtrinet på en maxi 77 er udstyret med.

Venlig hilsen
Poul Weber
Solero - Svendborg
From: Philip Jensen,   e-mail: PHJ@esh.dk
Date: 14-11-2009

Kompaskassen fra maxispecialisten bliver limet på / evt. epoxy (ikke skruet). Den passer i formen til den buning der er der hvor trinbrættet sider. Hvorfor det er vigtigt når du bestille, at skele til om det er BB eller SB

Vær opmærksom på at den kommer uden huller af nogen art, heller ikke det kompasset skal monteres i, så du skal ha´ gang i den store klinge på boremaskinen.
Vi har lavet øvelsen med et ok resultat. Obs. bruger du lim, skal du huske at få tørret resterne væk – også det overskud der løber ud af kassen… når du er kørt hjem… og solen varmer det op næste dag.

Hilsen Philip på det gode skib Liss. 

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer