top

 

Cockpittelt til M77 fra før 1975

From: Peter Jans,   e-mail: p.jans@mail.dk
Date: 03-04-2009

Jeg har snakket med Rasmussons mhp. køb af et cockpittelt til vores 77'er. De siger at de ikke har teltet til både ældre end '75. Jeg har ikke kunnet finde typenummeret på vores, men den er oprindelig grøn og sidenhen malet blå af den forrige ejer kan man se efterhånden som malingen skrabes af.

Det virker derfor som om, der kun er mulighed for et telt, hvis vi får fat i en "rigtig" producent af de her telte. Er der nogen der har erfaringer - også gerne andre maxi størrelser, om hvem der er gode (-og billige).
Alle kommentarer er velkomne.

Med venlig hilsen
Peter Jans,
Eos, Vallensbæk
From: Peter Jans,   e-mail: p.jans@mail.dk
Date: 15-04-2009

Kære alle
Jeg har talt med Rasmussons, som hævder at de ikke har cockpittelte til ældre maxi 77'ere (kun fra '75 og frem)
Er der nogen af jer der kender forskellen på en '75'er og en 74'er, hvad angår den del der har med teltet at gøre? Jeg har læst beskrivelserne her på siden med ændret dæk-opbygning, farve etc. men det påvirker jo på ingen måde teltet.

Da vi købte (den store) sprayhood til hende, skulle vi have den syet om, da afstanden mellem "børne-sikrings-bøjlerne" (se artikel andetsteds) var for stor. Det ville jeg jo gerne undgå så jeg skrev til Kapell & Annans (som var nævnt i andre artikler om sprayhoods mm.) vil have 19000 svenske kroner for et telt, hvilket er lidt rigeligt synes jeg i sammenligning med de ca. 8.000 Rasmussons står til i kataloget fra i vinter, så R er favorit HVIS teltet passer?

Så hvis nogen af jer (tilsammen) alvidende maxi-ejere skulle kende til, om teltet passer (og hvor besværligt det er at sætte på) ville jeg blive glad for kommentarer.

mvh
Peter Jans
Eos af Vallensbæk
From: Øyvind Snibsøer,   e-mail: osnibs@gmail.com
Date: 23-04-2009

Gaastra har kommet med et oppblåsbart cockpittelt. Samme prinsipp som brukes til militære feltsykehus og så videre. Det kunne kanskje være et alternativ? Prisen er heller ikke så slem. Se for eksempel http://www.leisureshopdirect.com/Marine/boats/Boat_Covers/Gaastra_Inflatable_Boat_Awning.aspx

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer