top

 

Regnvand i Maxi 77

From: Arne Lundqvist, e-mail: ALU@sp-medical.dk
Date: 31-10-2011

Hej
Jeg har en Maxi 77 fra 1974, og får vand ned som lægger sig under motoren, jeg har gået med den teori at det kom fra lugen til motoren i cockpittet, det tror jeg ikke længere og jeg må indrømme jeg er på herrens mark nu er der nogen der har en teori?

Arne Lundqvist
From: Kim Schultz, e-mail: doc.sjulle@gmail.com
Date: 08-11-2011

Hej Arne.
Du kan få regnvand ind i motorrummet på en 77'er gennem evt. huller fra bagbordkistebænk, fra nedgangslugen, eller fra gennemførings-hullerne ved batteriledningerne.
Måske kan der også løbe noget langs udstødningsslangen hvis den er monteret med fald fra agter.

Min 77'er er pillet helt fra hinanden og der lægger sig en smule regnvand lige foran sejldrevs monteringen, det er jeg ikke i tvivl om kommer fra nedgangslugen.
Men der har også været lidt vand i hulrummet inde ved pantry pumpen, som jeg tror kommer ned igennem hullerne ved vasken.

Mvh.
Kim
From: Børge List, e-mail: bmblist@hotmail.com
Date: 17-11-2011

Hej Arne.
Jeg har også i min Maxi 77 været plaget af regnvand diverse steder, men fandt så ud af, at noget kom ind via handskerummene.
Jeg har efterfølgende fået monteret nogle låger i plexiglas, og det har afhjulpet det en hel del.

Mvh.
Børge list
Maxi 77
3139
From: Esben Thygesen, e-mail: Esben.Thygesen@grontmij.dk
Date: 09-01-2012

Har selv haft problemet, vandet kom i mit tilfælde ind via teaktræpladen der ligger på tværs i min båd lige ved nedgangen til kahyt. Udskift træ og ny fuge. Alternativt fugen omkring motordækslet, eller afløbskanalerne ved kistebænkene..

Esben Thygesen
Mossle 2029 

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer