top

 

Sprayhood og telt

Afsender: Rene Pedersen 
Dato: 12/09/2017    

Vi har købt telt og sprayhood fra Rasmusson, og så længe det ligger på stuegulvet ser det fint ud :)
Men er der nogen der har erfaring med, at der noget man skal være særlig OBS på, når de nye beslag skal monteres og det hele tilpasses?
Det eneste der er med fra Rasmusson er mål til beslagene til teltbøjlerne.

Hilsen
Rene Pedersen

rene.dreyer@gmail.dk


Rene,
Jeg monterede for nogle år siden cockpittelt på vores Maxi-84 uden problemer. En ting fik jeg ikke taget med i overvejelserne, nemlig at jeg har monteret de agterste, nederste knapper sådan, at bagkanten af teltet rører bagstaget.

Man bør altså sørge for, at knapperne ageterude sidder så højt, at bagkanten af teltet går godt fri af bagstaget. Ellers har vi været og er vældig glade for teltet. Hvis dette ikke giver mening, er du velkommen til at ringe.

mvh
Gunnar Kloster
Platanvej 33
3600 Frederikssund
60666205
 


Jeg prøver igen, meget mærkelig...?

Super tak, det er netop sådanne detaljer der kan smutte, så rigtig dejligt med info.

Jeg slår nok lige på tråden inden jeg går igang, det skal lige blive ordentlig vejr til det; måske enda nemmere når den er på land?

Hilsen

Rene


Problemet, jeg prøvede at skitsere, kan du nok kun tage højde for med mast på. Ellers skal der vist måles og tegnes meget.

Gunnar


Vi kræver ikke at man skal være medlem for at stille spørgsmål. Men det er vigtigt at understrege at svarene skal sendes til  mailto:forum@maximalt.dk evt. med kopi til spørgeren.

Det siger vores medlemmer