top

 

Teak på cockpitbænke

From: Chr. Danielsen, e-mail: christian@private.dk
Date: 18-06-2000
Time: 12:07

Det er en flot hjemmeside du har lavet .Der er virkelig mange oplysninger som jeg har glæde af. Jeg ved ikke om jeg igennem dig kan få nogle gode ideer hvordan jeg i min Maxi Fenix Dinette 1010 får monteret teak på bænkene i mit cockpit. Jeg har en ide´om at jeg selv kan lave. Måske er der nogle der har tegninger eller lign. som kan være til hjælp. Måske er det ikke til dig jeg skal henvende mig, men du kan måske oplyse mig om hvordan jeg går videre med mit projekt.

Mange hilsener
Chr. Danielsen

From: Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 18-06-2000
Time: 12:26

Tak for de pæne ord ...
Vi kan prøve at lægge din forespørgsel op på diskussions forum'et. OK ?

Jeg har ikke selv prøvet det, men ladet mig fortælle, at det ikke *meget* svært, hvis man er lidt færm til at arbejde i træ og har det rette værktøj. I gamle dage skulle det hele skrues og passe perfekt, men med de nye limtype kan man lime det hele sammen hjemme i værkstedet (om vinteren) og lime dem på glasfiberen om foråret. Problemer er, at lave/skaffe et sæt skabeloner til at lave det efter.

Sidste år i Januar var der en artikkel i Bådnyt der trin for trin viste hvordan man gør. - vist på en MAXI95.
Hvis der er nogen der ligger inde med skabeloner sætter jeg dem gerne op på MAXImalt.dk til alles glæde. Der går dog rygter om, at bådene er så uens, at det ikke altid er en sikker success, at bruge andres skabeloner.
Jeg har et "månedens billede" liggende og vente til efteråret, der viser et teak-dæk på en MAXI 77'er. - blot hvis det kunne vække interesse for noget vintersysleri.

/Bjarke

From: Chr. Danielsen, e-mail: christian@private.dk
Date: 18-06-2000
Time: 14:48
Tak for dit hurtige svar !
Det var da måske en god idé at rundkaste det på nettet Er det noget du vil lade gå videre, i så fald , tak på forhånd. Jeg har også de gamle Bådnyt liggende , så det nummer vil jeg finde frem og se på den omtalte artikel.
Tak for ulejligheden og fortsat god søndag.

Mange hilsener
Chr. Danielsen

From: HENNING ROLAPP
Date: 30-06-2000
Time: 22:15

Undertegnede har på min Maxi 77 nogle teaklister som må være enkle at lave og ser pænt ud. Jeg vil ved lejlighed tage et billede og sætte det i Maximalt. Henning Rolapp

From: HENNING ROLAPP
Date: 07-09-2000
Time: 09:22

I. billede er listerne i min egen maxi77.Sådan ser de ud når listerne er tørre. Når de er fugtige er de mørkere.

2.billede er en anden mulighed som en af mine bekendte har.
Henning Rolapp Maxi77

From: Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 27-12-2000
Time: 07:30

Jeg så lige at man kan købe færdige "teak satser" hos Nimbus. Det er lidt dyrt, men hvis man ikke er helt tryg med hvorledes det skal gøres, så var det måske en løsning.
Jeg vedlægger den relevante side fra Nimbus kataloget:
/Bjarke

From: Thomas Hedén, e-mail: thomas.heden@alfa.telenordia.se
Date: 24-03-2001
Time: 01:55

Hej. ......(forkortet, red.)..... Klicka på min hemsida Garbo (http://user.tninet.se/~lru811v ) så kan du läsa mera om andra deltaljer jag säljer/förmedlar, såsom segel, kapell, rutor, teakdetaljer, propellrar och tillbehör till båt.

M v h Thomas Hedén

Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer