top

 

Lorem Ipsum is simply dummy text

From: Michael Moreau Jørgensen , e-mail: moreau@adslhome.dk
Date: 27-12-2006

Jeg har læst et eller andet sted om en der havde malet vinylen i loftet i kahytten. Er der nogle der ved hvad det er for noget maling man kan bruge til det. Har spurgt i Tempo bådudstyr. De anbefalede at jeg lagde en forespørgelse ud her på Maximalt.

Michael Moreau Jørgensen

Sajo af Jyllinge


From: Bjarke M. Christensen, e-mail: Bjarke@grevestrand.dk
Date: 27-12-2006

Herligt at høre at en så stor bådudstyrsforhandler har tillid til den værdi MAXImalt skaber for Maxi sejlerne

Jeg kender en som for 2 år siden malede med Flygger 20 (Jeg er lidt usikker på nummeret). Det ser stadig rigtigt pænt ud og dækker flot. Hvis man synes farven er alt for hvid, så kan man jo bare få den tonet.

Bjarke


From: John Christensen, e-mail: john.w.christensen@mail.dk
Date: 14-01-2007

Kære Michael.

Jeg har tidligere haft et indlæg omkring maling af vinyl. Jeg formoder, at det er den artikel, du omtaler i dit indlæg, og som kan læses under emnet "Udskiftning af skotbeklædning" oprettet 22-08-2006 og sidst kommenteret den 30-08-2006. Den artikel i Bådnyt jeg omtaler i mit indlæg af 30-08-2006, har jeg efterfølgende fundet. Interesserede kan læse artiklen "Sådan frisker du salonen op" i Bådnyt nr. 370, årgang 2004, april måned, side 34 og 35. Hvis du ikke har bladet, kan det måske købes hos Aller International A/S ved at kontakte deres butik på telefon 4485 8955 eller redaktionen@baadnyt.dkDu kan også låne bladet på biblioteket hvilket jeg har gjort på Frederiksberg Hovedbibliotek. Hvis jeres biblioteker ikke har bladet kan de skaffe bladet.

Den maling jeg brugte, er den samme som er omtalt i bådnyts gør det selv artikel, og var Flügger grunder/mellemmaling Uni-plast og som dækmaling Flügger Dekso som jeg fik tonet i en råhvid tone. Det samlede areal der skal males i en Maxi 87 er lidt under 20 m².

Billeder viser vinylen efter der er malet.


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer