top

 

Ferskvandskøling til en MD5 B

From: Palle Klintrup, e-mail:palle@klintrup.dk
Date: 24-08-2001

Jeg har en MD 5 B i min Maxi fenix, som jeg gerne ville lave om til ferskvandskøling. jeg har købt en Martec ferskvandskøling billigt, men den er til en MD 6 & 7 så den passer ikke helt og der er noget mindre plads i fenixen end jeg havde forestillet mig da jeg købte den. Nu vil jeg spørge gruppen om der er nogen der ligger inde med en monteringsvejledning til martec ferskvandskøling til en VP MD5 B som jeg kunne få en kopi. af jeg syntes ikke der er meget plads i mit motorrum. Det kunne måske give mig en ide om hvordan jeg kunne gøre.

mvh. Palle Klintrup.

Maxi Fenix 702, "SIF", Frederikssund.


From: Palle Klintrup, e-mail:palle@klintrup.dk
Date: 08-10-2001


Hej,
Jeg har nu fået et svar fra Fredrik Johnsson i Stokholm, og han har sendt mig en kopi af den instruktion som han fik med da han monterede sin ferskvandskøling. så det problem er løst. Så tak for hjælpen.

Mvh.
Palle Klintrup.

Maxi Fenix 702 " SIF "


From: Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 08-10-2001

Ok, herligt. Kan jeg få en kopi, så jeg kan lægge den på diskussionsforumet ?? Der er måske andre der senere får behov for samme ....

Bjarke


From: Palle Klintrup, e-mail:palle@klintrup.dk
Date: 10-10-2001

Hej Bjarke.

Selvfølgelig kan du få en kopi, men han har sendt det til mig med posten, så jeg skal have en adresse, da jeg ikke kan skanne det og sende det til dig.
mvh.

Palle Klintrup.


From: Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 29-12-2001

Tak for tilsendte. Jeg lægger dem her på siden i miniatureformat. Hvis der er nogen der vil have dem i bedre opløsning kan jeg mail'e dem (det koster for meget plads at have dem liggende i fuld opløsning).

Bjarke

Det siger vores medlemmer