top

 

Fjernelse af "Blå Stribe"

From: city, e-mail:city@mail.tele.dk
Date: 28-08-2000
Time:  22:59

Vi har købt en Maxi 95 fra 1983 hvor man har forsøgt at tage den "blå stribe" af. Vi vil gerne stadig undvære den "blå stribe", men hvordan får vi det til at se ligeså fint ud som det hvide på fribord ???


From: Bjarke, e-mail: Bjarke@grevestrand.dk
Date: 30-08-2000
Time:  19:55

På en 83'er er striben en foil der er limet på (så som jeg husker det ...). Dem jeg har set fjernet er *meget* fine inde under - nærmest lidt for blanke .

Hvad er problemet med jeres ?? Er det limrester eller har det skadet gelcoat'en da de forrige ejere fjernede foil'en ??

/Bjarke


From: city, e-mail:city@mail.tele.dk
Date: 31-08-2000
Time:  00:50

Tak for den hurtige tilbagemelding ! Vi tror at den "blå stribe" har været krakeleret i længere tid (måske flere år), således at sollys har gjort at bådens sider er grimme nu da den "blå stribe" er blevet fjernet helt af den tidligere ejer.

Nu kan vi jo se om nogle har et råd til os på web´en, og hvis der ikke findes en løsning på problemet, vil vi sætte en ny "blå strib" på. .....Og er selvfølgelig også pænt. Mvh Annette & Ole Nielsen


From: Bjarke, e-mail: Bjarke@grevestrand.dk
Date: 31-08-2000
Time:  20:19

Det hvide inde under den gamle blå foil er jo alm. gelcoat, så mon ikke man kan polere det pænt med noget let slibende "boat rubbing" pasta ??

Det ville slibe et microskopisk stykke af celcoat'en og dermed også det "grimme" fra den gamle foil. Gelcoat'en er 1/2 til 2 mm tyk, så den kan sagtens tage det. Efterfølgende kan gelcoaten poleres blank med alle de sædvanlige "forårs" midler.

/Bjarke


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer