top

 

Mug pletter i Maxi 800

From:  Frank Hansen
Date: 07-06-2001
Time:  10:00

Jeg har lige købt en Maxi 800. Men har et lille problem jeg håber at kunne få lidt hjælp til.

Væggene i båden er beklædt med noget stof lignende materiale (hvidt og blødt), som har fået nogle mug pletter, disse er umulige at komme af med, har du nogle gode forslag eller tror du andre har ?

På forhånd tak for hjælpen. -- Med venlig hilsen Frank Hansen


From:  Bjarke M. Christensen , e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 12-06-2001 
Time: 00:45

Har du prøvet at tøre det af med noget der slår muggen ihjeld ??

Atamon kan bruges, men det "holder ikke" så længe. Rodalon (fra Matas fx) burde kunne holde muggen væk, hvis I tørrer det det over en eller 2 gange om året.

Overvej iøvrigt hvorfor det kommer. Måske er der for fugtigt i jeres båd. Holder I udluftninger åbne eller siver der vand ind nogle steder ??

/Bjarke


From:  Erik Bjørn-Larsen, e-mail: ebl@post5.tele.dk
Date: 19-02-2003

Hej

Jeg har været den glade ejer af en Maxi 800 i 9 år.

Vi har haft disse mugpletter flere gange, men køber et specialprodukt til at fjerne jordslåethed i skibsprovianteringen.

Efter en behandling med dette middel, er klædningen som ny.

Det er også fantastisk at friske sprayhood og presenninger op med. Og så har cokpithynderne som vi i sin tid købte med båden godt af en behandling, de bliver også som ny.

Pas på fingrene når i bruger produktet. Det er krasse sager.

Med venlig hilsen

Erik Bjørn-Larsen 
Charnille 
Assens


From:  Bo Lindegaard, e-mail: BO@LINDEGAARD.BIZ
Date: 07-07-2005

Kære MAXi ejere

I havde for et par år siden en dialog på maxisiderne om mug i MAXI 800.

Vi overvejer at købe en MAXI 800, som desværre er en del angrebet af disse mug pletter. Har i yderligere erfaringer med dette siden i skrev om det for et par år siden ?

Mvh. fra en forhåbentlig snart MAXI ejer

Bo Lindegaard


From:  Erik Bjørn-Larsen, e-mail: ebl@post5.tele.dk
Date: 19-02-2003

Kære Bo

Jeg har kun gode erfaringer med at fjerne muggen med det norske produkt "Jordslagsfjerner" som kan købes i velassorterede udstyrsforretninger.

Sidste år var vores sejl voldsomt jordslåede efter vinteren, og selvom sejlmageren absolut ikke kunne anbefale det, prøvede vi produktet på dem. De blev som ny - altså hvad angår det jordslåede, og tog tilsyneladende ikke skade på sømmene. De er 11 år gamle. Vi har også givet vores sprayhood en tur. Måske var det der mørnede syningerne, men jeg gav den en ordentlig impregnering med sprayflaske, og fik en sejlmager til at sy den igen for 500,- . Han sagde da han afleverede den at det var utroligt så godt og stift det lærred var. Den er original fra da båden blev købt, altså også ca. 11 år.

Held og lykke med købet. Du er velkommen til at ringe til mig, hvis du vil have en snak om båden, inden du skriver under.

Med venlig hilsen 
Erik Bjørn-Larsen


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer