top

 

Kantlister i "Cockpitlommer"

From:  Sven Erik Brockdorff, e-mail:SEB@City.dk
Date: 01-05-2002

Hej jeg er i den "heldige situation" at jeg har pillet kantlisterne af i sidelommerne i cockpittet på min Maxi 77,fordi de var en del medtaget og jeg ville forskønne det med noget nyt. Omtalte lister var lavet af en eller anden form for træ. Problemet er at det med træarbejde er en smule besværligt. På nyere Maxier end min har jeg set disse liste udformet af en form for plastik, eller hvad noget sådan er lavet af. Jeg syntes de er smartere end de gamle lister, der både skal slibes og lakeres, men hvor kan man finde en der sælger den slags ????

Hilsen et maxi 77 medlem.
Sven Erik Brockdorff, SEB@City.dk


From:  Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 01-05-2002

Nimbus har vist de nye i plastik. de har i hvert fald en linie i deres katalog der siger:

Handfacksram vit                  212001       170:-

Personligt synes jeg det ser død godt ud i træ (savner dem selv på min nyindkøbte Magic). Jeg kontakter lige lidt forskellige personer i Sverige for at høre om man kan få dem i træ. jeg ved man kan få dem til maxi 95, men jeg er ikke sikker på de passer til 77.

/Bjarke


From:  Bjarke, e-mail: Bjarke@GreveStrand.dk
Date: 02-05-2002

Thomas Heden har oplyst mig, at de "Teaklist runt stuv- facken i sittbrunn 750:-" han har til salg (se hans hjemmeside på http://user.tninet.se/~lru811v/teakdetaljer.htm) også passer til Maxi 77.

Bjarke


Andre indlæg i samme forum:

Det siger vores medlemmer